lady

Sedam sinjskih ragbijaša na Europskom prvenstvu u ragbiju 7

Autor/ica
Objavljeno: 21 srpnja, 2021
ragbi

Sedam juniora Ragbi kluba Sinj nastupit će na Europskom prvenstvu u ragbiju 7 za juniore U 18.

Hrvatska će nastupiti u skupini Trophy 24. i 25. srpnja 2021. u glavnom gradu Latvije, Rigi pod vodstvom izbornika Hrvoja Bartolića.

Nakon što su sinjski juniori dominatnom igrom osvojili prvenstvo Hrvatske u ragbiju 7 za juniore, izbornik Bartolić je pozvao Marka Radana, Marina Šušnjaru, Mislava Šušnjaru, Luku Prološčića, Davida Domazeta, Luku Iliju Gašpara i Luku Vučemila, koji će kao predstavnici RK Sinj braniti boje reprezentacije.

Mladi sinjski ragbijaši nametnuli su se izborniku sjajnom igrom, ali i fizičkom spremom koja će zasigurno biti presudan faktor, jer rang natjecanja u kojem će sudjelovati su samo stepenicu ispod elitnog natjecanja. Pored Hrvatske u skupini Trophy će se natjecati domaćin Latvija, Švedska, Mađarska, Bugarska, Austrija, Luxemburg, Ukrajina, Izrael, Turska, Andora i Moldavija. Ovo je za mlade sinjske ragbijaše sigurno lijep događaj i najbolji mogući način da zaokruže sezonu, ali i da okrune svoje juniorske dane,predstavljajući Hrvatsku i matični klub.

Trener Marko Grčić je naglasio kako je iznimno ponosan na ovu generaciju koja je ove sezone unatoč svim zaprekama pokazala karakter te da je siguran kako će biti pokretači igre reprezentacije.

Želimo sinjskim mladim ragbijašima sretan put u Latviju, a izborniku i ostatku reprezentacije što uspješniji nastup!

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh