mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Senzacionalan uspjeh naših mušičara u Hrvatskoj mušičarskoj ligi

Autor/ica
Objavljeno: 9 lipnja, 2024
ribicijadaaaa

Foto/Tekst: Ante Poljak

Iz ŠRD Cetina dostavili su tekst o uspjehu naše ekipe na Prvenstvu Hrvatske u mušičarenju.

‘Pomlađena ekipa ŠRD Cetina 1 u sastavu: Stipe Librenjak – kapetan, Siniša Šabić Marko Jakelić prvaci su Hrvatske ekipno u mušičarenju, dok je Josip Jenjić senzacionalno obranio zlato pojedinačno. Nadalje, ekipa ŠRD Cetina 2 je osvojila odlično treće mjesto.

Uspjeh je upotpunio i Stipe Librenjak osvajanjem drugog mjesta, a reprezentaciju od pet članova trebala bi predstavljati čak četiri člana naše udruge. Po rezultatu su se plasirali: Josip Jenjić, Stipe Librenjak, Siniša Šabić i Rino Žuro.
Još jednom čestitka najboljima što su s ponosom i dostojno prezentirali naš cetinski kraj, našu Cetinu i viteški nam grad Sinj.

Društvo zahvaljuje svim pojedincima koji su ih pratili i bodrili, jer dok drugi gradovi svoje sportske ribiče proglašavaju sportašima godine, za našu Zajednicu sportskih udruga grada i našeg gradonačelnika mi smo, kako kažu, kategorija koja nije vrijedna spomena.

Od 1.-4. kolovoza ove godine u Crnoj Gori se održava Jadransko podunavski kup u mušičarenju gdje najbolje ekipe predstavljaju svoju zemlju. Ove godine tako Hrvatsku predstavljaju naše dvije ekipe ŠRD Cetina Sinj 1 i 2.

Bistro!’

ribiciiiii

ferata@ferata.hr
0997370409