BANNER FERATA

Sinj: Održana prezentacije Zakona o hrvatskim braniteljima

Autor/ica
Objavljeno: 8 prosinca, 2018

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, Područne jedinice u Splitu, u potkrovlju Galerije Sikirica u Sinju sinoć je održana javna tribina na temu prezentacije Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Na tribini se okupio veliki broj zainteresiranih građana. Na samom početku nazočne je pozdravio predsjednik UHDVDR-a podružnice Sinj Darko Bilandžić.

Prezentaciju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, mjera zapošljavanja, preventivnih liječničkih pregleda, medicinske rehabilitacije i psihosocijalne pomoći održali su djelatnici Ministarstva hrvatskih branitelja, predvođeni voditeljicom Područne jedinice Split Ivanom Serdarević Bravić. Nakon prezentacije odgovarali su na brojna pitanja nazočnih branitelja, koja su se uglavnom odnosila na mirovinsku, stambenu i statusnu problematiku.

Na kraju tribine, Ivana Serdarević Bravić upoznala je nazočne s radom područne jedinice u Splitu, koja se nalazi u Gundulićevoj 3, gdje se braniteljima pomaže u stručnom, savjetodavnom i drugom obliku.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh