ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Sinj: Oko 320 osoba odazvalo se cijepljenju bez najave

Autor/ica
Objavljeno: 17 srpnja, 2021
cijepljenje

Brojni građani Sinja i cijelog cetinskog kraja odazvali su se pozivu županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo na cijepljenje protiv koronavirusa bez prethodne najave, koje je održano jutros u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo.

Na raspolaganju su im bila cjepiva Pfizer – BioNTech, Moderna, Astra Zeneca te Johnson&Johnson.

cijepljenje

Cijepljenju je danas pristupilo oko 320 osoba, a takvim odazivom jako je zadovoljna voditeljica sinjske Ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Ana Kokot Živalj.

‘Zadovoljni smo ovakvim odazivom, bez najave i naručivanja, očito je to našim sugrađanima stvaralo neke dodatne obveze. Jako je važno da se cijepimo, da se možemo boriti protiv novih sojeva virusa i držati epidemiju pod kontrolom. To je najučinkovitija borba protiv koronavirusa’, kazala je dr. Kokot Živalj, naglasivši kao nije prijavljena nijedna nuspojava.

Građani nam kažu da su shvatili kako je cjepivo jedini način da pandemiju koronavirusa ostavimo iza sebe i vratimo se starom normalnom. Pozvali su i ostale sugrađane da vjeruju struci i cijepe se.

Svi oni koji se nisu stigli danas cijepiti, moći će to učiniti i idućih dana, no za to će im trebati prijava kod svog liječnika ili putem platforme Cijepi se.

Dr. Ana Kokot Živalj kaže kako će uskoro ponovno biti objavljen javni poziv za cijepljenje bez najave.

cijepljenje
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh