fruhwald
otvorena vrata

Sinjani s nestrpljenjem dočekali otvaranje frizerskih salona

Autor/ica
Objavljeno: 4 svibnja, 2020
frizerski

Hrvatska je danas ušla u drugu fazu popuštanja epidemioloških mjera kojom je predviđeno postupno reaktiviranje zdravstvenog sustava i početak rada djelatnosti u kojima se ostvaruje bliski kontakt. Između ostalih, svoja vrata za klijente danas su otvorili i frizeri.

Otvaranje frizerskih salona s nestrpljenjem su dočekali Sinjanke i Sinjani, koji su svoj termin dogovorili čim je Stožer civilne zaštite RH najavio popuštanje epidemioloških mjera.

‘Mogu reći da su kod nas popunjeni gotovo svi termini za naredna 2-3 tjedna, ljudi su zaista s nestrpljenjem čekali da frizerski saloni počnu s radom. U našem salonu rad se odvija uz pridržavanje svih mjera. Rad u ovim okolnostima nam nije previše otežan, i do sada smo uredno obavljali dezinfekciju, iako ne u ovolikoj mjeri. Sad se malo više čeka, ali naši klijenti su strpljivi i odgovorni, pridržavaju se svih mjera. Prezadovoljni smo što smo konačno krenuli s radom’, kazuje nam vlasnica frizerskog salona Sanda Šimac.

frizerski

Slična je situacija i u drugim sinjskim salonima za ljepotu, njegu i zdravlje. Napominjemo svima onima koji će koristiti usluge frizera, kozmetičara, pedikera, masera… da se strogo pridržavaju svih mjera i preporuka koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo jer iako je epidemiološka situacija u Hrvatskoj vrlo dobra, pandemija koronavirusa još uvijek nije završila.

frizerski
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh