semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Sinjske mažoretkinje iz Vela Luke donijele 5 zlata i 3 srebra!

Autor/ica
Objavljeno: 14 lipnja, 2016
mazoretkinje_vela_luka9

Na 7. regionalnom prvenstvu Dalmacije u mažoret plesu, održanom proteklog vikenda u Vela Luci na otoku Korčuli, Sinjske mažoretkinje osvojile su osam medalja, i to pet zlatnih i tri srebrne!

Na prvenstvu se natjecalo 315 mažoretkinja iz 9 dalmatinskih timova: Sinja, Solina, Splita, Segeta, Kaštela, Orebića, Korčule, Blata i domaćina Vela Luke.

Sinjske mažoretkinje zlatne medalje osvojile su u kategorijama Tradicionalni mažoret ples do 8 godina, Tradicionalni mažoret ples od 12 do 14 godina, Grupa s rekvizitima od 10 do 12 godina, Solo s rekvizitima od 10 do 12 godina (Petra Mandac) te Duet s rekvizitima od 8 do 10 godina (Bruna Vučković i Andrea Vuko).

Srebrene medalje su osvojile u kategorijama Tradicionalni mažoret ples od 8 do 10 godina, Exhibition od 6 do 8 godina i Duet s rekvizitima od 6 do 8 godina (Marija Čajić i Ivana Delaš).

‘Ovim putem zahvaljujemo se svim našima mažoretkinjama i trenericama Vesni Samardžić, Lani Poljak i Ani Buljan na uloženom trudu i ostvarenom uspjehu kao i svim roditeljima na konstantnoj podršci u radu’, poručuju Sinjske mažoretkinje.

fotogalerija

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh