HEP predanost x
vrlika lake festival

SSŠ Bana Josipa Jelačića: Večer za pamćenje

Autor/ica
Objavljeno: 22 svibnja, 2023
naslovna

Autor: Anđela Šuste, prof.

 

U petak, 19. svibnja, u hotelu Alkar održana je maturalna zabava Srednje strukovne škole bana Josipa Jelačića u Sinju.
Događaj je to koji je obilježio kraj jednog važnog poglavlja u životima mladih i otvorio vrata prema novim horizontima. Djevojke i mladići zasjali su u svojim najljepšim haljinama i odijelima te ponosno prošetali crvenim tepihom, ispraćeni pljeskom okupljenih, obitelji i prijatelja.

Maturante su pratili njihovi razrednici i brojni profesori, čineći večer još posebnijom i značajnijom. Osim što su bili svjedoci uspjeha i napretka svojih učenika, brinuli su za njihovo obrazovanje i razvoj tijekom školskih godina, bili podrška na njihovom putu do zrelosti, ali i da im pruže riječi ohrabrenja i poticaja za budućnost.

Večer je započela svečanim programom koji su osmislili sami maturanti, a prisutne je pozdravio ravnatelj Stipe Ivišić. Bilo je tu plesnih i glazbenih igara i kratkih govora koji su evocirali sjećanja na protekle godine provedene u školi. Zahvaljujući brojnim sponzorima, maturanti su sa sobom ponijeli i bogate nagrade, a plesni podij je bio užaren do ranih jutarnjih sati. Bila je to večer ispunjena elegancijom, glamurom i sjajem, ali i emotivnim trenucima prisjećanja na protekle godine.

Razrednici su bili ponosni svjedoci dostignuća svojih učenika, od njihovih prvih koraka u srednjoj školi pa sve do posebnog trenutka maturalne zabave. Prijelaz praga zrelosti proslavili su učenici 3. g razreda (smjer prodavač) s razrednicom Vanjom Jadrijević – Tomas, učenici 3. f razreda (smjer frizer-kozmetičar) s razrednicom Milenom Vuković, učenici 3. kh razreda (smjer konobar-kuhar) s razrednikom Goranom Batarelom, učenici 4. a razreda (smjer ekonomist) s razrednicom Sanjom Nikolić, učenici 4. b razreda (smjer komercijalist) s razrednicom Anđelom Šuste, učenici 4. c razreda (smjer komercijalist) s razrednicom Marijanom Bilandžić, te učenici 4. m razreda (smjer hotelsko-turistički komercijalist) s razrednicom Anom Gulić.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh