HEP Hrvatska

Svečano otvoren ‘Advent u Sinju’

Autor/ica
Objavljeno: 1 prosinca, 2018

Pred brojnim posjetiteljima, paljenjem prve adventske svijeće večeras je svečano otvorena manifestacija ‘Advent u Sinju’.

Prvu adventsku svijeću zajedno su upalili gradonačelnica Kristina Križanac i fra Filip Budić, koji je blagoslovio sve okupljene. Svojim nastupom svečanost su uveličali dječji zbor Sinjski slavuji i Sinjske mažoretkinje.

Gradonačelnica Sinja Kristina Križanac kazala je kako otvaranjem Adventa i paljenjem prve svijeće najavljujemo da nas očekuje najljepši dio u godini, dio kada se zajedno veselimo i izražavamo nadu u bolje sutra.

‘Sinj očekuje jako puno manifestacija. Grad nam je ponovno lijepo uređen, naši Sinjski ferali i Turistička zajednica i ove godine su pripremili zaista lijep vizual u našem gradu. U ovih mjesec dana imat ćemo brojne koncerte, predstave za djecu, nastup klapa… Imat ćemo i jednu zanimljivu prezentaciju. Ove godine Dalmatinska zagora dobila je nagradu za najbolju destinaciju pa ćemo napraviti jednu lijepu prezentaciju zajedno sa svim ostalim dionicima. Svaki vikend nas očekuju koncerti, dobra zabava i nadam se da ćemo skupa dočekati Novu 2019. godinu’, kazala je gradonačelnica Križanac.

Program ‘Adventa’ odvijat će se do 31. prosinca.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh