tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

Tehničar cestovnog prometa Duje Zorić iz TIŠ-a treći na državnom natjecanju

Autor/ica
Objavljeno: 13 svibnja, 2022
tis sinj

Odlične vijesti stižu iz Zagreba, gdje je Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju postigla još jedan sjajan uspjeh.

Naime, od 10. do 12. svibnja održano je Državno natjecanje strukovnih škola – WorldSkills. Učenik 4.F razreda, smjer tehničar cestovnog prometa, Duje Zorić osvojio je sjajno treće mjesto u disciplini Prometna tehnologija. Njegov mentor je prof. Ante Vučković.

Nastavak je ovo niza uspjeha ove škole na natjecanjima iz sektora Promet i logistika. Podsjetimo, prošle godine je najbolji u državi bio Romano Poljak, a natjecao se u disciplini Vožnja motornog vozila.

Dodajmo da su četvrto mjesto na istom natjecanju osvojili Toni Bečko i Šime Projić, koji su se natjecali u disciplini Kućne instalacije. Ranije su bili najbolji na međužupanijskom natjecanju. Njihov mentor je prof. Marko Buratović.

‘Jako smo zadovoljni nastavkom dobrih rezultata naših učenika. Ovo je pokazatelj dobrog rada i vjerujem da će ovi učenici biti uspješni u poslu kada napuste našu školu’, kazala nam je ravnateljica škole Marica Barać.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh