fruhwald
otvorena vrata

Turnir na male branke Sinjski maligani 2021. – rezultati i najava

Autor/ica
Objavljeno: 9 srpnja, 2021

turnir maligani

Rezultati četvrtog dana turnira:

Četvrtak (8. srpnja)
Bajdo Vukas – Erceg Gradnja 4:1
Elektroinstalacije Kosinac – 104 Dalmatinca 2:2 (2:3 nakon penala)
Barbershop Ritual – Mala Žuja 4:0

Turnir se nastavlja večeras kada su na rasporedu dvije utakmice prvog kola.

Petak (9. srpnja)
20:30 h Bageri – No name Boys
21:30 h Caffe cocktail bar Faraon – G -točka 2

1.utakmica večeri u 20:30 h

BAGERI – NO NAME BOYS

U prvoj utakmici večeri gledat ćemo povratnike na turnir popularne Bagere koji će igrati protiv zanimljive mlade ekipe No name Boysa. Bageri danas započinju svoj put prema osvajanju naslova. Nakon osvojenog trećeg i drugog mjesta, lani su zbog obveza izostali s turnira, ali ove godine se vraćaju jači nego ikad i cilj im je osvojiti jedini pehar koji im fali u vitrini. Tom prilikom su čak angažirali Balotellija da pojača njihove redove i pomogne im u borbi za naslov. Biti će zanimljivo vidjeti kako će Bageri krenuti u turnir i hoće li možda zapeti na prvoj prepreci koja se zove No name Boys.
No name Boys je ekipa koja se ne dolazi predati nego igrati te će biti jako zanimljivo vidjeti mogu li zaustaviti Bagere u prvom kolu turnira. Utakmica prvog kola turnira koju vrijedi pogledati.

2.utakmica večeri u 21:30 h

CAFFE COCKTAIL BAR FARAONG -TOČKA 2

U drugoj utakmici večeri igrat će ekipa Faraona koja je 2019. osvojila turnir protiv druge ekipe G -točke. G – točka kao i uvijek dovodi dobre ekipe na ovaj turnir pa će vrlo napeta biti ova utakmica u kojoj se susreću s osvajačem iz 2019.
Prošle godine Faraon ‘pokošen’ ozljedama ispada u ranoj fazi turnira, a ove godine ponovno dolazi u najjačem sastavu sa ciljem povratka na tron. Utakmica prvog kola koja će ponuditi velike zanimljivosti.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh