banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

TZ Sinj organizira akciju ‘Turist u svom gradu’

Autor/ica
Objavljeno: 17 veljače, 2016
turist_u_svom_gradu1

Izvor: TZ Grada Sinja

Turistička zajednica grada Sinja petu godinu za redom organizira edukativnu akciju ‘TURIST U SVOM GRADU’. Akcija će se organizirati 20. veljače 2016. godine, a svi zainteresirani moći će se pridružiti u razgledavanju Sinja.

Naime, od 1990. godine na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča (The World Federation of Tourist Guide Association) sa sjedištem u Beču, 21. veljače obilježava se kao Međunarodni dan turističkih vodiča.

Za ovaj turistički događaj predviđena su dva obilaska Sinja pod stručnim vodstvom članova Udruge turističkih vodiča Grada Sinja Osinium. Predviđeno je razgledavanje gradskih znamenitosti te posjet muzejima u prosječnom trajanju od 1,5 sat.

Prva grupa kreće u 10 sati, a druga u 15 sati sa Šetališta Alojzija Stepinca.

Cilj ove besplatne edukativne akcije je popularizacija povijesne i kulturne baštine kao važnog čimbenika za razvoj turizma u našem gradu, ali i podizanje svijesti o njenom značaju u cjelokupnom društvu.

Dolazak je potrebno potvrditi na broj telefona 021/ 826 352 ili na mail info@visitsinj.com kako bi se adekvatno organiziralo svako vođenje.

turist_u_svom_gradu2
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh