ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

U kinu ‘Zaborav’

Autor/ica
Objavljeno: 26 lipnja, 2013
zaborav_plakat

Izvor: www.filmski.net

U sinjskom kinu od danas do nedjelje, 30. lipnja, s početkom u 20,30 sati prikazivat će se američki znanstveno-fantastični film Zaborav.

Oblivion (2013.); Universal Pictures; 124 minute akcija, avantura, ZF; Režija: Joseph Kosinski; Uloge: Tom Cruise, Nikolaj Coster-Waldau, Morgan Freeman, Olga Kurilenko, Zoe Bell; Scenario: Joseph Kosinski, Karl Gajdusek, Michael Arndt; Producent/i:  Peter Chernin, Dylan Clark, Duncan Henderson, Joseph Kosinski; Zemlja: SAD; Linkovi: službene stranice, Facebook, Imdb

Znanstveno-fantastična priča koja prati Jacka Harpera (Tom Cruise) – čovjeka koji će se naći u poziciji da okonča dugogodišnji međuplanetarni rat.
Jack Harper (Tom Cruise) jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv vanzemaljske rase Scava. Njegova misija je izdvajanja vitalnih prirodnih resursa koji se opasno bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda i susret s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh