tramax

U Otoku finale Kupa; OSK protiv Mosora lovi novi veliki trofej

Autor/ica
Objavljeno: 2 lipnja, 2015

OSK - Split 5

Pred nogometašima OSK-a u srijedu je nova velika utakmica u jednoj velikoj i najvećoj klupskoj sezoni. Oskovci će tako u finalu Kupa na svom stadionu u 17 sati snage odmjeriti s Mosorom i pred, vjerujemo, mnogobrojnim navijačima loviti novi veliki trofej.

Dolazak Mosora Otočanima će istovremeno biti i najlakša i najteža utakmica. Najlakša jer su već napravili jako puno, jer niti ovo nije bilo očekivano i jer za nekoliko dana kreću kvalifikacije za Treću HNL-jug, što su im utakmice svih utakmica, nemjerljivo jače, važnije i veće od stotinu kup pobjeda.

S druge strane i najteža, jer sada svi očekuju trofej vodeći se činjenicom da je jedan trećeligaš ipak kvalitativno slabiji od dva drugoligaša i jednog prvoligaša te ništa manje važno za napomenuti i velika prilika za ulazak u Hrvatski kup, što se dešava “jednom u 100 godina”.

“Dat ćemo sve od sebe, budite sigurni. Ovo je naš teren, poštujemo svakog, ali se ne bojimo nikog. Želimo uzeti Kup, nema smisla drugačije razmišljati, a ovo nam je prilika sada i tko zna kada ubuduće. Pozivam još jednom sve ljude u našem kraju da nas dođu podržati, a mi im možemo obećati da ćemo ostaviti srce na terenu”, kazao je trener-igrač OSK-a Petar Bašić.

Na samom stadionu ponovno se priprema fešta, bit će to još jedna lijepa sportska večer u kojoj neće nedostajati niti ića a niti pića. U svakom slučaju vrijedi doći pozdraviti igrače OSK-a koji su odigrali sezonu za pamćenje, pogotovo ovaj završni dio u kojem su nadmašili same sebe, osvojili naslov prvaka u Prvoj ŽNL i došli na prag Treće HNL-jug.

Susret finala Kupa igra se u 17 sati na stadionu Gola brda.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh