U Sinj stigli ‘Šegrt Hlapić’ i ‘Thor’

Autor/ica
Objavljeno: 7 studenoga, 2013
kino

Izvor: www.filmski.net

U sinjsko kino stigao je hrvatski igrani film Šegrt Hlapić, koji će se prikazivati do nedjelje s početkom u 18,45 sati. U 20,30 sati na programu je akcijski avanturistički film Thor – Svijet tame, koji se prikazuje u 3D projekciji.

Najmlađi posjetitelji sinjskoga kina od sutra do nedjelje ponovno će  moći uživati u animiranom filmu Štrumpfovi, koji će se prikazivati u 3D projekciji, s početkom u 17 sati.

Šegrt Hlapić

Šegrt Hlapić (2013.); Maydi Film i Video; 102′; avantura, obiteljski, dječji; Režija: Silvije Petranović; Uloge: Mile Biljanović, Ena Lulić, Goran Navojec, Hristina Popović, Milan Pleština, Mustafa Nadarević, Nikola Kojo; Scenario: Silvije Petranović, prema djelu Ivane Brlić-Mažuranić; Producent/i: Silvije Petranović, Maydi Mervar Petranović; Zemlja: Hrvatska; Linkovi: službena stranica, Facebook, Imdb

Ekranizacija slavnog romana Ivane Brlić-Mažuranić, priča o malom postolarskom šegrtu koji je borac za sve obespravljene.
Hlapićevo putovanje započinje nakon muka pretrpljenih kod majstora Mrkonje. Na putu upoznaje Gitu, lijepu malu cirkusanticu, siroče poput njega. Na putovanju im se događaju različite pustolovine i problemi. Nemaju gdje spavati, što jesti i odjenuti se, no ne boje se ničega, hrabri su i sretni i voljni svakome pomoći

Thor – Svijet tame

Thor: The Dark World; akcija, avantura, fantastika

Akcijski spektakl o moćnom ratniku Thoru (Chris Hemsworth) koji se bori za spas čovječanstva i ponovno sreće svoju ljubav Jane (Natalie Portman).
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom prijeti povratku svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak niti Odin i Asgard nisu uspjeli pobijediti, Thor će morati krenuti na svoje najopasnije i najosobnije putovanje dosad – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio čovječanstvo.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh