trilj
vrlika
baner donlic

U subotu završnica nogometnog prvenstva Brnaza

Autor/ica
Objavljeno: 23 lipnja, 2022
PRVENSTVO BRNAZA

Brnažane i ostale posjetitelje u subotu 25. lipnja očekuje završnica ovogodišnjeg 13. Prvenstva Brnaza u nogometu – Memorijala Ivana Skejića Skeje.

Program počinje u 17,45 utakmicom za 3. mjesto. Sastaju se ekipe Klarići i Gumelići. Iako su i jedni i drugi prikazali odličnu igru tijekom cijelog prvenstva, ni borba za 3. mjesto nije zanemariva, te smo sigurni u odličnu nogometnu predstavu.

Veliko finale VukasovićiVučkovići na rasporedu je u 19,10 sati. Vukasovići su borbena i ratnička ekipa koja nikada ne odustaje i samo oni znaju što im je činiti u finalu. Forte im je obrana, stabilan vezni red i brzanac u napadu, u svakom slučaju imaju što za ponuditi u finalu i nadati se pobjedi. Vučkovići nakon par godina stagnacije ponovo igraju atraktivan, brz i moderan nogomet. Pomlađeni, uz nekoliko iskusnih igrača, prezentirali su odličan nogomet, a triler u polufinalu protiv prvih susjeda Gumelića i prolazak u finale nakon jedanesteraca kao da im je skinuo veliki teret sa leđa, pa ih možemo očekivati u punom sjaju u finalnoj utakmici. Hoće li nedjeljni karusel biti kroz Vučkoviće i fešta u Ferate ili kroz Vukasoviće, pa fešta u Bibana, ostaje nam za vidjeti.

Posebno nas veseli da su sve utakmice kao i cijelo prvenstvo za sada prošli bez ikakvih izgreda i u pravilu završavale s pjesmom i druženjem.

Nakon finalne utakmice očekuje nas dodjela nagrada najboljim pojedincima i momčadima te zajedničko druženje uz bogat glazbeni program – Štefan Kokoškov i prijatelji, Zoran Banović na gitari i Ante Čarić (harmonika), te Iva Ajduković.

Svim ekipama želimo fer i sportsku borbu i neka najbolji pobijedi! ⚽🏆

IMG

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh