Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Učenici SSS Bana Josipa Jelačića Sinj osvojili zlato i srebrno na 16. Biseru mora

Autor/ica
Objavljeno: 2 lipnja, 2021
Slika

U organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) u Supetru na Braču, od 29. svibnja do 1. lipnja 2021. održao se 16. Biser mora – međunarodno kulinarsko natjecanje i festival gastronomije, na kojem su nastupili i učenici Srednje strukovne škole bana Josipa Jelačića.

Učenici su se natjecali u kategoriji Timsko školsko natjecanje, u kojoj se natjecalo 18 škola. Četvero naših vrijednih učenika, podijeljeni u dva tima, osvojili su zlato i srebro po zbroju ukupnih bodova.

Zlato su osvojili Ana Lovrić i Mate Bešker, a srebro Petar Marić i Jure Vlajčević. Ponosni mentori timova su Marija Šimunović i Zdravko Hrgović koji su pripremali učenike za jedno ovako prestižno natjecanje.

‘Škola Bana Josipa Jelačića potiče i motivira svoje nastavnike na permanentni napredak. Za učenike je vrlo bitno da se zanimanja kuhar i konobar zaposle gotovo dan poslije završetka škole, a tome i teži obrazovanje u strukovnim školama. Sinjska strukovna škola prati trendove i u korak je s najboljima i tako će biti i u buduće, na dobrobit naših učenika’, ističu mentori.

ferata@ferata.hr
0997370409