miro bulj
hdz banner
sdp

Učenici viših razreda osnovne škole, srednjoškolci i studenti do daljnjega ‘online’

Autor/ica
Objavljeno: 8 travnja, 2021
online nastava

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije donio je odluku prema kojoj će se nastava za sve učenike viših razreda osnovne škole, srednjoškolce i studente do daljnjega održavati online.

‘Zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, a nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola te studente Sveučilišta u Splitu provodit će se po Modelu C odnosno ‘onlin’e nastava, osim za učenike razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava održavati po Modelu A’, odnosno neposredno u školi. Također, obustavlja se održavanje praktične nastave u školskim objektima’, izvijestili su iz županijskog Stožera.

Iz Stožera CZ Splitsko-dalmatinske županije mole sve da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualnih novih uputa za organiziranje nastave, javnost će na vrijeme biti obaviještena.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh