mel

Učinkovitije i brže do rezultata: Posjetite novi fitness centar ‘Fire Body Say Yes Ana’

Autor/ica
Objavljeno: 1 travnja, 2023
ana naslovna

Dobre vijesti putuju vrlo brzo! Tako ste možda već imali priliku čuti za novo mjesto u gradu za sve one željne fizičkih promjena.

Nova inovativna tehnologija savršena za skidanje celulita i masnih naslaga stigla je u Sinj. Naime, u samom središtu grada, na lokaciji Ulica bana Jelačića 1, otvoren je fitness centar Fire Body Say Yes Ana. Uz stručno osoblje ćete vrlo brzo tjelesno napredovati pomoću VacuTherm Body Space uređaja.

VacuTherm Body Space su uređaji koji omogućavaju svim korisnicima da brže i lakše postignu svoje ciljeve. Inače, ti uređaji predstavljaju jednu od fitness revolucija zato što, kombinirajući tjelesnu aktivnost s vakuumom i infracrvenom tehnologijom, korisnik uređaja u kratkom roku može postići zadivljujuće rezultate.

Salon je namijenjen za sve ljude s prekomjernom tjelesnom težinom, za sve rekreativce i sportaše. Riječ je o inovativnom obliku aerobnog treninga koji se bazira na kardio treninzima. Dakle, ove trake i rolleri nisu klasični, već su potpuno nešto novo.

‘Svaka traka u sebi sadrži vakuumsku i infracrvenu tehnologiju. Vakuum tehnologija dodatno djeluje tako da potakne protok krvi i limfe. Poboljšava cirkulaciju trupa i donjih ekstremiteta što su regije sklone skladištenju masnog tkiva. Vakuum omogućava učinkovito sagorijevanje masnih naslaga u području trbuha, bedara i stražnjice, dok infracrveno svjetlo prodire duboko u tkivo djelujući na više razina. Potiče obnovu kože, čini je čvršćom i daje ugodan osjećaj topline’, ističe vlasnica salona Ana Mastelić.

Za kraj tretmana, dodaje, klijentima ostaje da isprobaju ‘Fire body roll’ ili kako ga korisnici nazivaju ‘ubojica celulita’, uređaj koji pomaže u izbacivanju viška vode koja se skuplja u tkivima, zglobovima i krvnim žilama.

Na pitanje kako se odlučila za ovaj pothvat, Ana je izjavila:

‘Na ideju otvaranja Fire Body studija me potaknula moja nećakinja Andrea Čanađija koja je otvorila dva ovakva studija u Bjelovaru i Koprivnici. Cijeli svoj život sam provela u sportu (rukomet) kao i većina moje obitelji i htjela sam započeti nešto svoje, nešto novo i za što većina ljudi ne zna. Novi načini treniranja, nova iskustva i nova upoznavanja želim ostvariti uz pomoć ovog projekta. Najveća podrška u ovom pothvatu je moj muž Mate Mastelić bez kojeg realizacija ovog studija ne bi bila ostvariva. Također, veliku želju imam zbog svoje dvije kćeri Matee i Anamarije koje su već od malih nogu odlučile biti u sportu. Želim da moje kćeri vide veliku želju i volju koju ulažem u ovaj studio i da nastave mojim stopama.

Ovaj za mene važan dan uveličao je i naš sinjski gradonačelnik Miro Bulj, Andrea Čanađija, moja klapa Cetinjanke, zastupnica ovog projekta Ivana Ćalušić Knezović, te mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Također bih se zahvalila i fotografu Petru Malbaši koji je obilježio sve predivne trenutke.

Dođite na svoj prvi neobvezujući i besplatan trening. Uživajte u treningu na inovativan način’, zaključila je vlasnica Ana, uz napomenu da je za sve termine potrebna rezervacija.

Svoj termin možete rezervirati pozivom na broj 099/684-19-88, porukom na našoj Instagram stranici @say_yes_ana ili putem internetske stranice https://firebody-say-yes.com/ gdje uostalom možete saznati i puno više o našem radu.

 

ferata@ferata.hr
0997370409