mel

Uoči finala prvenstva ragbijaši ‘Sinja’ na primanju kod gradonačelnika

Autor/ica
Objavljeno: 3 travnja, 2024
RAGBIJASI

Izvor: Grad Sinj

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj i njegov zamjenik Denis Bobeta danas su ugostili ragbijaše RK Sinj – legendu sinjskog ragbija Ivicu Vučemila, predsjednika Kluba Ivicu Dinarinu i Ivana Klarića Kukuza – koji se pripremaju za finalnu utakmicu ragbi prvenstva Hrvatske koja će se održati u Sinju.

Na sastanku je dogovoreno kako će Grad Sinj, kao i prethodnih godina, biti puna podrška i dati svu potrebnu pomoć u organizaciji tako velikog događaja u kojem će, kako je rekao gradonačelnik Bulj, sinjski ragbijaši sigurno obraniti prošlogodišnju titulu prvaka na koju su do prošle godine čekali punih 45 godina.

Podsjetimo da su ragbijaši Sinja, branitelji naslova hrvatskog prvaka, zadržali maksimalni učinak i nakon pretposljednjeg, devetog kola prvenstva. Premda su već ranije osigurali i plasman u finale i domaćinstvo finalne utakmice u pretposljednjem kolu izbacili su splitsku Nadu pa će naslov braniti protiv zagrebačke HARK Mladosti. Finalna ragbi utakmica u Sinju održat će se u subotu 13. travnja, a program će početi u 16 sati.

Ovu subotu naši ragbijaši na domaćem terenu igraju polufinale Kupa protiv Nade iz Splita, a utakmica će početi u 14 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409