mel

‘Uplešimo u ljeto’: Ferali organiziraju humanitarni koncert/plesnjak

Autor/ica
Objavljeno: 18 lipnja, 2022
ferali

Udruga Sinjski ferali, povodom Svjetskog dana glazbe koji se obilježava 21. lipnja te svog petogodišnjeg rada, organizira koncert/plesnjak humanitarnog karaktera naziva ‘Uplešimo u ljeto’.

Koncert će se održati na košarkaškom igralištu ‘Mladen Pavić Kembo’, u utorak, 21. lipnja s početkom u 21 sat, a bit će podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu svirat će grupa ‘After fire’, do 23 sata, a u drugom DJ Chanovski, koji će svirati sve do 2 sata ujutro, 22. lipnja.

Prodajom ulaznica za koncert po simboličnoj cijeni od 10 kuna  i donacijama posjetitelja za uštipke, fritule i piće namjeravaju se sakupiti novčana sredstava za nabavku bazenskih ljestvi – platforme za Gradski bazen u Sinju kojima bi se omogućio lakši pristup bazenu osobama s invaliditetom, starijim ljudima i općenito ljudima koji imaju problema s motorikom.

‘Na našem Gradskom bazenu postojeće ljestve za ulazak u bazen i izlazak iz bazena nisu adekvatne za takve ljude. Stoga pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže na koncertu i omoguće da sakupimo dovoljno novca kako bismo kupili platformu’, poručila je predsjednica udruge Sinjski ferali Martina Barbić.

ferata@ferata.hr
0997370409