BANNER FERATA

Uspješno održano prvo izdanje utrke Sinj Trail

Autor/ica
Objavljeno: 15 svibnja, 2018
sinj_trail7

Članovi Kluba avanturističkih sportova Cetina Adventure su gradu Sinju i okolici priredili nesvakidašnji događaj. Relativno mirno jutro protekle subote u 9,30 sati narušio je gromoglasan zvuk kubura Gromova Zagorja koji je označio start najveće kategorije utrke Sinj Trail koja je dužinski iznosila 35 kilometara.

Ubrzo nakon toga u točno 10 sati taj isti zvuk označio je start srednje kategorije koja je dužinski iznosila 22 kilometra dok je u 10,30 sati startala najmanja kategorija Bara duljine 11 kilometara.

Na utrci je nastupilo preko 240 trkača svih uzrasta iz svih krajeva Hrvatske i iz susjedne nam BiH čime je ovaj događaj bio maksimalno upotpunjen.

Start utrke je bio sa dna Pijace, a sama utrka se protezala preko Staroga Grada, Pavića Nebesa, mjesta Radošić i Lučane, planina Visoke i Visošnice te kanjona Sutine i Bukovca.

Cilj utrke je bio na gradskom bazenu Sinj na kojemu je bio prigodni ručak, zabavni program i na samom kraju dodjela medalja pobjednicima čije rezultate možete vidjeti na www.cetinaadventure.hr.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh