fruhwald
otvorena vrata

Uspješno zaključen nogometni turnir za djecu 1. Hrvace kup

Autor/ica
Objavljeno: 4 srpnja, 2021
Hrvace kup

Izvor: NK Hrvace

Od 26.06. do 30. 06. na stadionu u Hrvacama odigrali su se turniri za pionire U15 i početnike U11 te za curice U13.

Na pionirskom turniru sudjelovalo je osam momčadi: Solin, Dugopolje, Junak, Pag, Osk, Glavice, Val i Hrvace. Nakon odigranih utakmica po grupama u polufinalu su se sastali Solin i Osk te Dugopolje i Junak. Osk je iznenadio Solin i nakon 0-0 u regularnom dijelu pobijedio u drami jedanaesteraca a Dugopolje je svladalo Junak i plasiralo se u finale. U borbi za treće mjesto slavili su momci Junaka, a u finalu Dugopolje je došlo do pobjede 1-0 postigavši gol u zadnjoj minuti utakmice.

Najbolji strijelac turnira je Matej Martinović (Osk), najbolji golman Frane Bilokapić (Osk) i najbolji igrač Josip Bosančić (Dugopolje). Nagradu za fair play dobila je momčad Paga.

Hrvace kup

Nakon pionirskog turnira odigran je turnir za početnike U11. Na turniru je sudjelovalo šesnaest momčadi: Dugopolje, Val, Junak, Osk, Zmaj, Trilj, Brnaze, Omladinac, Bili As, Akademija Mladinić, Dnk Talent, Sebenico, Brela, Gošk, Galaxy i Hrvace.

Nakon odigranih utakmica po grupama i četvrtfinalnih susreta,u polufinalu su se sastali Junak-Hrvace gdje su domaćini prošli dalje nakon penala i Zmaj-Omladinac gdje su dječaci iz Makarske pobjedom osigurali finale. U utakmici za treće mjesto slavili su dječaci sinjskog Junaka, a u finalnom susretu Zmaj je zasluženo pobijedio domaće Hrvace 2-0.

Najbolji strijelac turnira bio je Emanuel Ramljak (Zmaj), najbolji vratar Luka Gojsalić (Hrvace) i najbolji igrač Luka Legin (Zmaj). Momčad Omladinca dobila je nagradu ua fair play.

Hrvace kup

Osim turnira za dječake, odigrane su i utakmice promocije ženskog nogometa u kojima su nastupale djevojčice Žnk Split te Žnk Marjan kojima zahvaljujemo na odazivu i djevojčice Hrvaca.

Pehare i medalje najboljim momčadima i pojedincima dijelili su predsjednik NK Hrvace Stipe Doljanin, predstavnik općine Hrvace Jakov Titlić, koordinator za selektivne uzraste Nogometnog centra Sinj Slaven Lakić te direktor turnira i voditelj omladinskog pogona NK Hrvace Ivan Buljanović.

Turnir je prošao u fer i korektnom ozračju i nadamo se da ćemo iduće sezone organizirati još jači i bolji turnir za djecu i omladinu.

Hrvace kup
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh