Utakmica odluke za ŽRK Sinj, Virovitica se mora osvojiti

Autor/ica
Objavljeno: 12 veljače, 2021
RK Sinj

Foto: AB Foto

Rukometašice Sinja ove subote gostuju u Virovitici, gdje će loviti pobjedu kojom bi i dalje bile u kombinacijama za opstanak, dok bi sve ostalo značilo i vjerojatni oproštaj s takvim željama…

Utakmica protiv Virovitice početak je drugog kruga natjecanja, a baš protiv iste ove ekipe Sinj je upisao i jedinu pobjedu koja, dakle, datira iz prvog kola.

Virovitica je do sada osvojila tek jedan bod, zbog čega je uvjerljivo najlošija u prvenstvu, stoga će i Sinj imati imperativ pospremiti ove bodove na svoj konto, da barem u tom računu ne ostane “dužan” konkurenciji.

Trener Sinja Damir Bilonić ne stavlja imperativ na leđa igračica, ustrajan je u cilju stvaranja prepoznatljivije i bolje igre:

“Za nas je ova utakmica jedan novi početak. Imamo dvije nove igračice i radimo na uigravanju. Moramo napredovati u više segmenata igre i Virovitica je prva postaja u pokušaju stvaranja efikasnije igre. Dat ćemo sve od sebe da utakmica završi pozitivnim ishodom, ali kako god bude za nas je ovo početak, a ne kraj. Nažalost, i dalje imamo velikih problema s ozljedama, ali idemo se boriti za prve bodove nakon dugo vremena.”

Sinj neće moći računati na ozlijeđene Žanu Majić i Maju Zoricu, dok će odsutna biti i Martina Čović koja na put ne može zbog privatnih obveza.

Uvjerena u bolji nastup nego do sada bila je Ana Lovrić, koja usto upozorava i da će za pobjedu trebati pokazati maksimum:

“Ovaj tjedan puno radimo na uigravanju i poboljšanju svoje igre. Uvjerena sam da ćemo pružiti svoj maksimum na terenu. Analizirali smo protivnika i vjerujem da ćemo odigrati na visokome nivou i doći do dugo željenih bodova, ali nema unaprijed dobivenih utakmica, niti podcjenjivanja protivnika.”

Utakmica u Virovitici igra se u subotu s početkom u 19 sati.

Tablica:

Tabl rž
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh