svabo

Utakmica sezone za Alkar, Furnir mora pasti!

Autor/ica
Objavljeno: 23 listopada, 2021
Alkar

Utakmica sezone. Tako bi se iz sinjskog kuta mogao nazvati sudar Alkara i Furnira koji će se odigrati u nedjelju od 18 sati…

Nema više skrivanja. Šest poraza u isto toliko kola polako je popalilo sve alarme, pogotovo što je konkurencija odradila te “porođajne muke” i barem uhvatila tu jednu pobjedu kao što je to slučaj i s Furnirom. Zagrepčani su slavili protiv Šibenke i u Sinj nesumnjivo stižu silno osokoljeni.

A u Sinju ih čeka “pokisli” Alkar. Alkar koji u prosjeku gubi po 20 razlike i koji je uz neviđeno mnogo ozljeda ostao ni na nebu ni na zemlji. A pobijediti se mora. Ne – treba, nego – mora. Pošto – poto! I to mora biti jasno svakom tko će istrčati/izići na parket.

Velika stvar za Alkar jest povratak Stipe Krstanovića koji je u utakmici prvog kola protiv Cibone slomio kost u ruci zbog čega je izbivao sve do sada. Uoči utakmice centar sinjske momčadi je kazao:

“Dosta smo propusta u dosadašnjim utakmica imali u fazi obrani jer smo dosta koševa primali iz kontre. Protekli tjedan smo dobro radili, vidljiv je napredak i iskreno se nadam da će se to odraziti na utakmici protiv Furnira. Inače, dobro se osjećam nakon ozljede ruke, napokon ću ponovno zaigrati i to je ono što me veseli.”

Normalno, ne treba praviti ražanj dok je zec u šumi, jer Furnir nije “mutava” momčad. Ima tu zanimljivih igrača, jedna pobjeda izgleda mršavo onako na prvu, ali niti im je ždrijeb u uvodu bio baš naklonjen, niti su imali sreće u Osijeku kada su imali šut za pobjedu. Dakle, oprez maksimalan.

Iz kluba su kroz medije poslali i obavijest kako će se uoči utakmice pred dvoranom prikupljati dobrovoljni prilozi za liječenje Kiare Goršić te kako se pozivaju svi gledatelji i ljudi dobre volje da se odazovu ovoj plemenitoj akciji.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh