ALKARIC

Vidalina podnio ostavku na mjesto načelnika Stožera civilne zaštite

Autor/ica
Objavljeno: 7 lipnja, 2021
igor vidalina

Igor Vidalina podnio je ostavku na dužnost načelnika Stožera civilne zaštite Grada Sinja.

‘S obzirom na činjenicu današnjeg početka obnašanja dužnosti mandata gradonačelnika grada Sinja g. Mira Bulja i zamjenika gradonačelnika Denisa Bobete, nakon provedenih lokalnih izbora, čime su se stekli uvjeti za nesmetano odvijanje svih aktivnosti iz djelokruga Grada Sinja, ovim podnosim ostavku na dužnost Načelnika Stožera civilne zaštite Grada Sinja.

Podsjetit ću da je prva sjednica Stožera CZ Grada na temu suzbijanje pandemije održana 27. veljače 2020. godine i od tada, iako to nitko nije očekivao, evo već blizu godinu i po dana traje kontinuirana i teška borba s izazovima globalne pandemije. Sve aktivnosti Stožera kroz cijelo to vrijeme bile su pravovremene i konkretne, te niti jedna obveza koja je stavljena u nadležnost nije zanemarena niti dovedena u pitanje, a fokus djelovanja Stožera CZ Grada Sinja bio je usmjeren na prevenciju i sprječavanje širenja zaraze koronavirusa te pomoći stanovništvu našeg grada u tim okolnostima.

Ponosan na učinjeno i zajedničku suradnju, zahvaljujem zdravstvenim djelatnicima, kolegama u Stožeru CZ, dosadašnjoj gradonačelnici Križanac i svim volonterima koji su cijelo ovo vrijeme obavljajući pritom svoje primarne poslove, nesebično i volonterski davali puni angažman i doprinos prevenciji širenja zaraze i pomoći našim sugrađanima.

Posebno zahvaljujem građanima Sinja na strpljivosti i odgovornom ponašanju, koje je rezultiralo trenutno povoljnom epidemiološkom situacijom na području našeg Grada. Uz aktualno procjepljivanje stanovništva i dolazak ljetnih dana, nadam se što skorijem povratku normalnim životima.

U svakom trenutku i nadalje stojim na raspolaganju građanima Sinja i Stožeru CZ u rješavanju izazova koji su pred nama kako bi okončali ovu krizu, a Sinj učinili boljim i pogodnijim mjestom za život.’

S poštovanjem!

Igor Vidalina

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh