BANNER FERATA

Završeni radovi na malom igralištu Gradskog stadiona

Autor/ica
Objavljeno: 6 svibnja, 2020
igraliste

Na stranicama Ferate, 24.travnja izvijestili smo kako su započeti radovi na izmjeni umjetnog travnjaka na malom igralištu u sklopu gradskog stadiona u Sinju.Te aktivnosti su završene, a provela ih je tvrtka ‘Jadro’ iz Splita. Ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosila je 149.266, 00 kuna, a sredstva je u cijelosti osigurao grad Sinj. Gostujući u programu Hit radija gdje je govorio o aktualnom trenutku u kojem se našao Junak, predsjednik kluba Stipe Perić, ujedno i gradski vijećnik, kazao je kako je ovaj projekt dio amandmana kluba HDZ-a za ulaganje u sportsku infrastrukturu.

‘Ovo će igralište kada se steknu zdravstveno-epidemiološki uvjeti biti značajno za naše potrebe, a posebno za naše najmlađe članove’, kazao je Perić.

Perić je naglasio kako se završavaju i pripreme za početak postavljanja umjetnog travnjaka na veliko pomoćno igralište Gradskog stadiona.

‘Sinj, odnosno, Junak je među prioritetima na području županije za postavljanje umjetnog travnjaka. Imamo još odraditi određene završne dogovore s HNS-om kao i županijskim nogometnim savezom. Grad će odraditi pripremni dio terena, a umjetnu travu financirat će nacionalna krovna nogometna organizacija. Vjerujem u skoro stabiliziranje ovog stanja uzrokovano koronavirusom kako bi krenuli u konačnu realizaciju dugoočekivanog projekta što Sinj i Junak odavno zaslužuju’, kazao je Stipe Perić.

Kako bi trebao izgledati nastavak nogometnog natjecanja 3 HNL jug u kojem je Junak vodeći na tablici Perić je istaknuo:

‘ Prema sadašnjim saznanjima neće biti nastavka natjecanja. Mi smo vodeća momčad lige i prema nekim najavama trebali bi s ostalim prvacima trećih liga igrati kvalifikacije za ulazak u drugu ligu. Međutim, tu predstoji i licenciranje za igranje u drugoj ligi. Što se tiče Junak mi smo sve pripremili i čekamo ovih dana tu potvrdu o ispunjavanju svih uvjeta,i sve će se uskoro znati kada IO HNS-a donese konačne odluke’

Perić je uvjeren kako će ljubitelji nogometa u cetinskom kraju iduće godine u Sinju gledati drugoligaške utakmice neovisno hoće li to biti temeljem administravnih odluka ili će se to još jednom trebati potvrditi na zelenom travnjaku.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh