raise banner

Zbog kiše Srma otkazala 1. eko šetnju i čišćenje okoliša

Autor/ica
Objavljeno: 26 rujna, 2020
SRMA LOZA D EKO ŠETNJE veliki web

Zbog kiše udruga Srma otkazala je današnju eko šetnju za djecu, koja je trebala početi u 16 sati s Gradskog bazena. O novom ternimu održavanja 1. po redu eko šetnje, koja je dio projekta ‘LOZA-D – Lokalna zajednica za djecu’, Udruga će zainteresirane obavijestiti naknadno.

Kroz Projekt ‘LOZA-D – Lokalna zajednica za djecu’ udruga Srma planira od rujna 2020. do svibnja 2021. godine organizirati mjesečne edukativno-ekološke šetnje po prirodi i čišćenje okoliša za djecu od 7 do 14 godina. Projekt će se provoditi uz podršku roditelja i volontera.

Danas, na Svjetski dan čistih planina, trebala se održati 1. eko šetnja, uz voditelja eko sekcije Slavena Kardoša, učitelj u mirovini, dugogodišnjeg aktivista na području očuvanja okoliša.

Do kraja ove godine u planu su ukupno 4 šetnje i to još 15. listopada na Međunarodni dan pješačenja, 17. studenoga na Svjetski dan nepušača te 11. prosinca na Međunarodni dan planina.

Upisi djece vršit će se na dan 1. šetnje ili kratkim mailom na e-mail adresu udruge Srma.

Projekt ‘LOZA-D – Lokalna zajednica za djecu’ provodi se uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh