semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Zbog slabog interesa bit će raspisan novi natječaj za direktora TZ Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 27 kolovoza, 2015

sinj_panorama2

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Sinja zbog slabog odaziva poništava natječaj za novog direktora/direktoricu Turističkog ureda te će ići u raspisivanje novog natječaja.

Kao što smo izvijestili, dosadašnja direktorica sinjske Turističke zajednice Jelena Bilić izabrana je za direktoricu predstavništva HTZ u Češkoj Republici te će tu dužnosti preuzeti 1. rujna. Stoga je Turističko vijeće TZ Sinja početkom kolovoza raspisalo natječaj za izbor novog direktora/direktorice Turističkog ureda. No, kako doznajemo, na natječaj su stigle tek dvije prijave.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Sinja Kristina Križanac, koja ujedno obnaša i dužnost predsjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Sinja, istaknula je kako nije zadovoljna rezultatima natječaja.

‘Pristigle su nam dvije prijave, od kojih je jedna bila nepotpuna. Mislim da je sasvim besmisleno birati direktoricu ili direktora Turističke zajednice na bazi jednog uzorka. Zato smo donijeli odluku da poništimo ovaj i raspišemo ponovni natječaj. To ćemo učiniti idući tjedan. Ta funkcija nam je prevažna i za novog direktora ili direktoricu moramo odabrati samo najbolje’, naglasila je Kristina Križanac.

Nakon što Jelena Bilić preuzme novu dužnost, sinjsku Turističku zajednicu do izbora novog direktora, odnosno direktorice vodit će Kristina Križanac.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh