nacionalni sajam prsuta
Ultra Trail

Gradonačelnica Križanac se osvrnula na prozivke čelnika sinjskog HDZ-a

Autor/ica
Objavljeno: 21 lipnja, 2017
kristina_krizanac

Gradonačelnica Sinja Kristina Križanac očitovala se na priopćenje predsjednika HDZ-a Sinj Anđelka Bilandžića, koji ju je prozvao zbog izjava prilikom primopredaje ovlasti.

Gradonačelnica Križanac kaže kako je nakon primopredaje ovlasti kampanja završila i ne namjerava Grad voditi putem javnih polemika. Ističe kako su projektu ‘Sinj u sridu’ građani dali punu podršku, ali i poruku da izabrani vijećnici i izvršna vlast trebaju i moraju isti realizirati i iskoristiti sva odobrena sredstva od EU.

‘Vjerujem da ovo neće biti jedini projekt koji će Grad realizirati, a ono što nam najmanje treba je jalova polemika koja ne vodi realizaciji razvojnih projekata. Prilikom primopredaje ovlasti činjenično je utvrđeno da je stanje na žiro – računu grada Sinja u iznosu od 13.628.100,66 kn, od čega je 10.362.081,03 kn bespovratnih sredstava iz EU od listopada 2016. namijenjenih projektu Sinj u sridu. Sigurna sam da ćemo svi zajedno konstruktivnim nastojanjima doprinijeti da se bespovratna EU sredstva iskoriste’, ističe gradonačelnica Sinja Kristina Križanac.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh