Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Ferata.hr portala i svih njegovih dijelova tvrtke Hit radio d.o.o. (u nastavku samo Ferata.hr) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem Ferata.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Ferata.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

FERATA.HR PORTAL

Tvrtka Hit radio d.o.o. posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Ferata.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Ferata.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Ferata.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Ferata.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Ferata.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Ferata.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Ferata.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

AUTORSKA PRAVA

Ferata.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Ferata.hr portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Ferata.hr, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Ferata.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Ferata.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Ferata.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Ferata.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Ferata.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Ferata.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Ferata.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Ferata.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Ferata.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Ferata.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Ferata.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

Ferata.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Ferata.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Ferata.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Ferata.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta.
Ferata.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

MAIL I DRUGI KOMUNIKACIJSKI SERVISI

Ferata.hr omogućuje posjetiteljima besplatno korištenje web maila pod uvjetom da ne krše pravila korištenja Ferata.hr portala, kao niti specifična pravila koja vrijede za e-mail.

Korištenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da ćete slati i primati materijali koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Obavezujete se da nećete:
– koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
– maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
– objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
– uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
– uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
– lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
– sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s Ferata.hr portalom
– kršiti bilo koji važeći zakon

Ferata.hr nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a Ferata.hr ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

PORUKE FERATA.HR – a I SPONZORA

Ferata.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Ferata.hr portala i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Ferata.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Ferata.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Ferata.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

ferata@ferata.hr
0997370409