fruhwald
otvorena vrata

Junak i Primorac (B) remijem zaključili sezonu

Autor/ica
Objavljeno: 3 lipnja, 2017
Foto: Jerko Blajić

Foto: Jerko Blajić

Bez golova su odigrali Junak i Primorac u utakmici bez imperativa za obje momčadi. Ipak, očekivalo se više od obje momčadi u završnoj rundi natjecanja…

Junak – Primorac (B) 0:0

Sinj – Gradski stadion. Gledatelja: 100
Sudac: Luka Liković (Krvavac)
Najbolji igrač: Vedran Ješe (Primorac B)

Junak: Labrović, Mornar, Turković (od 70. Križanac), Gale, Petranić (od 68. Vuleta), Vladislavić, Ćorić, Poljak, Galić, Botica, Miletić (od 72. Prančević).

Primorac (B): Rogić, Brzoja, Katuša (od 74. Jurišić), Marković, Galešić, Ješe, Vodopija, Malčić (od 78. Jančić), Perica, Mrkić, Colić (od 60. Jurjević).

Nakon turbulentne sezone Junak je nogometni put zaključio remijem i relativno visokim šestim mjestom, jasno, ako se pogleda kroz kakvu je kalvariju klub prolazio u većem dijelu ovogodišnjeg natjecanja. Mirko Grabovac se tako pokazao kao spasitelj i od doslovno razbijene vojske stvorio momčad u punom smislu riječi.

Sama utakmica nije ponudila previše toga dobroga, nešto se jest pokušavalo, poput Ćorića i Botica iz uvodnih minuta, ali nedovoljno dobro. Može se reći i kako su gosti imali više od igre, bolje situacije pred golom, ali pokušaje Mrkića i Vodopije osujetio je vratar Labrović.

Junak je priprijetio u prvoj minuti nastavka, Miletić je uposlio Petranića koji puca tik pored lijeve stative. S druge strane najbliže golu gosti su bili u 49. minuti kada je Vodopija pogodio vratnicu. Nešto kasnije za Junak su unutar jednog napada pokušavali Galić i Turković, no siguran je i dobro postavljen bio vratar gostiju.

Tablica:

Tabl-3
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh