Marino Trans

Održane 7. Projekcije filmova i 4. Under The Surface

Autor/ica
Objavljeno: 26 kolovoza, 2013
projekcije 3

Izvor: Udruga S.K.U.P.

Prošlog tjedna u prostoru bivše vojarne Ivaniš Nelipić, u suradnji Uudruge S.K.U.P i organizacije Restart, održane su VII. Projekcije filmova. Projekcije je pratio rekordan broj posjetitelja kojih je kroz tri dana ukupno bilo više od 500.

Zbog velikog interesa publike i odličnih povratnih informacija, najavljujemo da će se projekcije filmova održati i tijekom jeseni.

U ovkiru programa, u petak je održan IV. party underground elektronske glazbe – Under The Surface. Nastupali su: Tomo Grgić, Jozo Breko, Ivan Romac, Jozo Pavić, Mate Medo i Mario Hrste. Ove godine su nastupali isključivo izvođači s područja Sinja, a događaj je posjetilo nešto više od 300 posjetitelja. Dio nastupa bio je praćen uz vokal Mirne Barać, te bubnjara Gorana Bikića.

Riječ je o događaju koji za cilj ima promociju underground elektronske glazbe koju se može čuti u mnogim svjetskim klubovima kao i na brojnim festivalima kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, ali u Sinju tek ponekad kada svoju priliku dobije neki od prethodno navedenih DJ-eva.

Navedeni događaji su dio programa Dana Alke i Velike Gospe.

Fotogalerija

Facebook
Na vrh