Marino Trans

Petar Bašić-Šiško na treninzima u Maksimiru!

Autor/ica
Objavljeno: 15 siječnja, 2019

Foto: Antonio M Macan

Kako smo već ranije najavljivali, Petar Bašić-Šiško teško da će u proljetnom dijelu sezone nastupati u dresu Junaka. Naime, već nekoliko dana 24-godišnji veznjak na treninzima je u Maksimiru…

S 12 golova u polusezoni Bašić-Šiško se prometnuo u prvog strijelca i najboljeg igrača Treće lige, što je skrenulo pažnju mnogih klubova, a izgleda da je najkonkretniji bio zagrebački Dinamo.

Zagrebačka momčad pozvala je ofenzivnog veznjaka Junaka da odradi treninge sa svojom drugom momčadi, a iako službene objave za sada nema, izvjesno je da bi trebao pojačati Dinamo 2 koji se natječe u Drugoj ligi.

Veliki je to udarac ambicijama Junaka, ali s druge strane svakako treba veseliti činjenica da se već nekoliko igrača sinjskog trećeligaša u ovoj polusezoni nametnulo na nogometnom tržištu i da su traženi u višim ligama.

Šiško je svoj nogometni put počeo u OSK-u, nakon čega je bio u juniorima Splita, Hrvacama i napose u Junaku u kojem je doživio najljepše trenutke karijere i zbog sjajnih predstava punio novinske stupce.

Facebook
Na vrh