Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Predsjednik sinjskog HDZ-a Anđelko Bilandžić prozvao gradonačelnicu Kristinu Križanac

Autor/ica
Objavljeno: 21 lipnja, 2017
a_bilandzic

Svega dva dana nakon što je preuzela dužnost, predsjednik GO HDZ-a Sinj Anđelko Bilandžić prozvao je gradonačelnicu Sinja Kristinu Križanac.

Bilandžić je gradonačelnicu prozvao zbog izjava danih medijima nakon primopredaje ovlasti održane 19. lipnja ove godine. Prema njegovim riječima, gradonačelnica Križanac ponovo iskrivljeno prikazuje stanje u vezi projekta ‘Sinj u sridu’ i svojim izjavama javnost pokušava ponovno dovesti u veliku zabludu.

Predsjednik sinjskog HDZ-a ističe da je provedba projekta ‘Sinj u sridu’ očita i da se ne može sakriti te da gradonačelnica minorizira sve što je učinjeno kroz ovih šest mjeseci, tijekom kojih je objavljeno 12 javnih nabava.

Bilandžić smatra da su sve javne nabave objavljene u skladu s planiranim aktivnostima projekta ‘Sinj u sridu’.

‘ ‘Veliki angažman’ koji gradonačelnica sada sebi stavlja u zadatak i ‘veliki posao’ već su učinjeni. Srećom, nemoguće je Grad vratiti ‘ondje gdje su stali u 12. mjesecu 2016. godine’, kako to kaže gradonačelnica, ali se nameće pitanje čemu pogrešno forsiranje krivog stava i iskrivljenih informacija, čak i nakon završenih izbora. Znači li to opet isti pristup gradskim potrebama i problemima?’, pita se predsjednik sinjskog HDZ-a Anđelko Bilandžić.

ferata@ferata.hr
0997370409