miro bulj
sdp

‘1.Turnir mladih Brnaze’

Autor/ica
Objavljeno: 31 ožujka, 2021
turnir brnaze

Mladi iz Brnaza, na čelu s Ivanom Ivkovićem-Mandacem i Antom Paštarom, uz suorganizaciju Udruge navijača Sinjski Maligani, organiziraju ‘1. Turnir mladih Brnaze’.

Turnir će se igrati na futsal terenu kod škole u Brnazama, a prve utakmice na rasporedu su 6. travnja. Dan ranije održat će se izvlačenje parova i to online, putem live streama na instagram stranici @turnir_mladih_brnaze_2021 .

Pravo sudjelovanja na turniru imaju sve ekipe, godište 2002. i mlađe, a do sada je prijavljeno 20-ak ekipa. Organizatori pozivaju sve koji udovoljavaju uvjetima da se prijave na turnir, kao i ostale ljude dobre volje da dođu i pruže podršku ekipama na turniru.

turnir brnaze

Osim novčanih nagrada za najbolje ekipe, osigurani su pehari za 1., 2. i 3. mjesto te pojedinačne nagrade – za najboljeg igrača, strijelca i vratara.

Organizatori ističu da će se turnir održavati u skladu s epidemiološkim mjerama te ovim putem zahvaljuju sponzorima i svima ostalima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovoga sportskoga događaja.

turnir
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh