13. memorijalni nogometni turnir ‘Triljski branitelji 2020.’

Autor/ica
Objavljeno: 26 lipnja, 2020
slika zajednička

Nogometni klub Čaporice – Trilj organizira 13. memorijalni nogometni turnir ‘Triljski branitelji 2020.’ koji se održava na ŠRC Zdenko Pavela – Cato u Čaporicama.

Turnir se održava u dvije kategorije i to za 2009. (i mlađi) te 2011. (i mlađi ) od 26. do 28. lipnja. Turnir počinje danas u 13,30 sati, a kraj je predviđen za nedjelju u 20 sati, kada će biti dodjela nagrada najboljim klubovima i pojedincima.

Na 13. memorijalnom turniru sudjelovat će 26 ekipa iz 14 klubova koji uključuju NK Čaporice-Trilj, HNK Hajduk, RNK Split, NK Spalato Split, NK Adriatic, NK Urania, NK Imotskia 1991, NK OSK, HNK Jadran KS, NK Solin, HRNK Zmaj, NK Omladinac, DNK Talent, NK Brda i Naš ponos.

Turnir će se održavati uz provođenje ‘Preporuka za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisustvno gledatelja’ HZJZ-a, što uključuje osiguranje higijenskih i sigurnosnih uvjeta poput dovoljnog prostora u svlačionicama, dezifincijens za ruke, mjere što kraćeg zadržavanja u zatvorenim prostorima, preporuka održavanja fizičke udaljenosti te ostale mjere, kao i evidentiranje svih posjetitelja na turniru.

Na službenim stranicama kluba nkcaporicetrilj.com objavljene su upute za evidentiranje: https://nkcaporicetrilj.com/2020/06/23/upute-za-posjetitelje-za-evidentiranje-dolazaka-na-turnir/

I preporuke pridržavanja epidemioloških mjera: https://nkcaporicetrilj.com/2020/06/22/upute-za-provodenje-epidemioloskih-mjera-tijekom-13-memorijalnog-turnira-triljski-branitelji/

RASPORED

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh