mel

Održana trodnevna radionica ‘Mala škola društvenog poduzetništva’

Autor/ica
Objavljeno: 1 ožujka, 2021
radionica

Udruga hrvatskih branitelja liječnih od PTPS SDŽ provodi projekt ‘Društveno-poduzetnički poduhvat za održivost udruge’ kodni broj: UP..02.3.1.03.0074 koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

Razdoblje provedbe projekta je od 17.09.2020.-17.05.2022.g.

Opći cilj projekta je ojačati kapacitete novih društvenih poduzetnika.

Poseban cilj projekta je stjecanje upravljačkih, poduzetničkih i poslovnih kompetencija i kapaciteta o društvenom poduzetništvu, provedba koncepta društvenog poduzetništva u zajednici te povećanje njegove vidljivosti.

Ciljne skupine projekta su nezaposleni, pripadnici ranjivih skupina (žene, hrvatski branitelji i stradalnici iz Domovinskog rata, osobe s invaliditetom i dr.)

U prostorijama Poslovne zgrade Brnaze 410, uz pridržavanje epidemioloških mjera održana je trodnevna radionica ‘Mala škola društvenog poduzetništva’. Radionica je održana od utorka do četvrtka, od 23. do 25. veljače, s počtkom u 10 sati. Na radionici je sudjelovalo 20-ak pripadnika ciljne skupine koji su upoznati sa osnovnim pojmovima o društvenom poduzetništvu, utjecaju društvenog poduzetništva na zajednicu te preduvjetima za pokretanje društvenog poduzetništva uz primjer dobre prakse.

Više o projektu u uredu u Brnazama 410 i na stranici: www.perka-dp.com

Više o EU fondovima na www.strukturnifondovi.hr i www.esf.h

radionica lenta perka

ferata@ferata.hr
0997370409