HEP Hrvatska

Sjajni ‘Zavodnici’ zabavili Sinjane

Autor/ica
Objavljeno: 21 srpnja, 2021
zavodnici

Predstavom  ‘Zavodnici’ Kazališna družina ‘Ritam igre’ iz Splita ponovno je oduševila sinjsku publiku.

Podsjećamo, ova kazališna družina prije dvije godine na Kamičku je izvela predstavu ‘Roko i Cicibela’, u kojoj je uz Ivana Baranovića nastupila i Sinjanka Katarina Romac. Ovoga puta brojnu publiku u Alkarskim dvorima Baranović i Ivana Giove Župa iz kazališta ‘Mali princ’ Omiš zabavili su komedijom ‘Zavodnici’.

zavodnici

Riječ je o predstavi u kojoj ministar traga za izgubljenom ljubavnom strašću re pribjegava raznoraznim fantastičnim igrama i utjelovljuje različite likove poput Tarzana, rock zvijezde ili perača prozora. Komedija obiluje finim iznijansiranim situacijama zablude i naglih, smiješnih, začuđujućih obrata  koji se razrješuju na neočekivani način i publiku drže u neizvjesnosti do samog kraja. A publika je uistinu uživala, što je pokazala i dugotrajnim pljeskom kojim je ispratila junake predstave.

‘I mi smo dobili taj dojam, rampa s druge strane je dala dojam da se ljudima svidjelo, da su se zabavili, da im je bilo taman smiješno i da su shvatili neku poantu naše šale, arhetipsku priču o braku i nekim bračnim vodama. S radošću sam se vratio sinjskoj publici i nadam se da će bit još tih druženja’, kazao nam je Ivan Baranović.

zavodnici

Sretna zbog povratka pred sinjsku publiku bila je i Ivana Giove Župa, porijeklom Košućanka, koja je prije nekoliko godina nastupila u predstavi ‘Opsada Sinja 1715.’

‘Bila mi je čast napokon, nakon ovih pandemijskih uvjeta, doći ovdje i igrati u Alkarskim dvorima, zaista mi je čast i zadovoljstvo. Ovim putem zahvaljujem sinjskoj publici koja nas je tako srdačno prihvatila i nadam se da ćemo uskoro opet doći ovdje igrati.’

Predstava zavodnici dio je programa manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe 2021.’

zavodnici

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh