fruhwald

17. S.A.R.S.: Publika zadovoljna, Vojko V se nije ‘zabavija’

Autor/ica
Objavljeno: 20 srpnja, 2019

Prvi dan 17. S.A.R.S. Music and beer festivala, koji se održava na platou bivše vojarne Ivaniša Nelipića, otvorili su sinjsko – splitski metalci Limbonaut i mostarski Jufkametal koji su prvim zvucima oduševili Sinjane. Većinom rokerska publika odlično je prihvatila i mladog triljskog repera Gršu kojeg su Sinjani i ranije mogli poslušati u kombinaciji sa III. Činom i 6Wildom.
Grše se publici instantno uvukao pod kožu svojim tvrdim dalmatinskim underground stilom i tako definitivno opravdao svoje sve češće pojavljivanje na sceni i iznimno velik broj pregleda svojih spotova na youtubeu.


Od M.O.R.T – a sinjska publika nikad nije ni očekivala ništa manje od izvrsne svirke, a oni ni ovaj put nisu podbacili. Sinjani s pravom M.O.R.T. doživljavaju svojim bendom, a sinhronizacija s publikom bila je gotovo opipljiva.

Vojko V nije zakazao, ali je po njemu zakazala publika. Odmah nakon koncerta vidno iznerviran izjavio je kako nije imao lošiji koncert u zadnjih pola godine.

‘Nisam se zabavio, nakon četvrte pjesme sam vidio da to ne vodi nikud. Goru publiku u životu nisam vidio. Nisam se zabavija, bilo mi je grozno’, rekao je Vojko V.

Publika se ne bi složila. Štoviše, veliki broj posjetitelja neočekivano je dobro reagirao na Vojkov reperski mainstream. Ako uzmemo u obzir da S.A.R.S. nije hip – hoperski festival, a publika je uglavnom rokerska, Vojko bi trebao biti zadovoljan. Na sceni je bio poprilično nervozan, zamjerao je toncima u nekoliko navrata, publiku povremeno forsirao na odgovor koji je očekivao.
Sinjsku rock scenu Vojko je svakako zaintrigirao, emocionalni odgovor publike nije izostao, ali Sinjani i Vojko V, očito je, ne vole na isti način.

Organizatori su iznimno zadovoljni prvim danom S.A.R.S. -a. Večeras će svirku otvoriti mlade domaće snage Seviter, a nakon njih stižu Teški osjećaji, Dregermajster, Atheist Rap, a subotnju večer zaključit će legendarni Edo Maajka.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh