svabo

30. obljetnica ‘Samostalne vrličke satnije’

Autor/ica
Objavljeno: 8 listopada, 2021
vrlika x

U subotu 9. 10. 2021. godine s početkom u 09,30 h svečano će se obilježiti 30. obljetnica osnivanja ‘Samostalne vrličke satnije’, osnovane 10.10. 1991. godine u Trilju.

Svečanost i druženje pripadnika postrojbe i gostiju upriličit će se u Domu kulture u Vrlici, uz prigodan program i sjećanje na Domovinski rat i doprinos Vrličana u obrani Hrvatske.

Organizator proslave moli branitelje kao i članove obitelji poginulih i umrlih branitelja da im se pridruže na obilježavanju 30. obljetnice ‘Samostalne vrličke satnije’. U tijeku je priprema za izradu monografije ‘Vrličani u Domovinskom ratu’. Organizatori izrade monografije obavještavaju sve vrličke branitelje, ma gdje god bili tijekom Domovinskog rata, u postrojbama HV-a, policije ili drugih postrojbi, da dostavom svojih podataka, fotografija, pripadnosti postrojbi godine rođenja, kako bi se napravio cijelovit popis branitelja kao dio monografije.

Dostava traženih podataka najkasnije do 1. travnja 2022. godine. Sve informacije mogu se dobiti od kontakt osobe: Božo Giljan (091 543 5674).

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh