mel

Ugovori o kupoprodaji zemljišta na Kukuzovcu

Autor/ica
Objavljeno: 18 srpnja, 2013
gzk

Izvor: www.sinj.hr

Dana 18. srpnja 2013.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je ugovore o kupoprodaji zemljišta na području GZK-Sinj s tvrtkama ‘Liska’ d.o.o., Sinj i ‘Fine gold’ d.o.o. Sinj.

Tvrtka ‘Liska’ na čestici zemljišta veličine 5.656 m2 namjerava izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu za proizvodnju, preradu, pakiranje i skladištenje svježeg povrća i žitarica. Dovršenjem objekta posao bi u prvoj fazi posao pronašlo do 5 radnika, a uz njih s obzirom na djelatnost društva sezonski bi se zapošljavalo dodatno između 10 i 15 radnika. Investitor s radovima počinje odmah.

Tvrtka ‘Fine gold’ namjerava na čestici zemljišta veličine 5.807 m2 proširiti svoju djelatnost te izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu u kojoj će otvoriti regionalni centar za opskrbu i distribuciju pneumatika (guma) renomiranih svjetskih proizvođača za sve vrste motornih vozila, uključujući kamione i autobuse. To uključuje korištenje najmodernije opreme za montažu i demontažu, balansiranje i centriranje pneumatika kao i sve vrste usluga koje moderna vozila danas zahtijevaju. Za potrebe poslovanja regionalnog centra u Kukuzovcu planira se novozapošljavanje oko 10 radnika. Investitor s radovima počinje kroz mjesec dana.

ferata@ferata.hr
0997370409