mel

Silvijo Grčić osvojio prvu medalju u taekwondou za Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 22 listopada, 2013
St Kwan

Izvor: Taekwondo klub St Kwan

U Zagrebu je u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, uz domaćinstvo Taekwondo kluba Zaprešić, održano Otvoreno taekwondo prvenstvo Hrvatske u formama – Croatia open. Od ostvarenih rezultata vrijedi izdvojiti prvu medalju za Sinj u olimpijskom taekwondo sportu koju je osvojio Silvijo Grčić.

Na natjecanju su nastupilo 234 natjecatelja iz 34 kluba iz pet europskih država. Ekipa taekwondo kluba Stkwan zauzela je u ukupnom ekipnom poretku seniora odlično 2., u poretku kadeta 3. i u sveukupnom poretku 3. mjesto, osvojivši ukupno 9 medalja ( 4 zlatne – Ivana Krivić, Tino Vojković, Josip Pletikosa, Anamarija Tomaš, 4 Srebrne Marijela Krivić, Silvio Grčić, Albin Pavić, Martina Ljubičić, 1 brončana Luka Lozina.

Posebnu pohvalu zaslužuju Ivana Krivić i Martina ljubičić koje su u svojoj uzrasnoj kategoriji osvojile 1., odnosno 2. mjesto u konkurenciji od čak 28 natjecatelja.

Također je važno za napomenuti da je na ovom natjecanju Grad Sinj u kojem odnedavno djeluje sekcija TK STkwan, dobio svoju prvu medalju u olimpijskom taekwondo sportu, koju je u kategoriji juniora osvojio Silvijo Grčić (srebrna medalja).

Svakako treba spomenuti i pohvatiti predani dugogodišnji rad vrijedne trenerice Mirele Mić-Miljević koja je najzaslužnija za postignute rezultate.

Nadamo se da će ovi izvrsni rezultati doprinijeti da osim Albina Pavića i Martine Ljubičić koji su članovi reprezentacije RH, stigne poziv selektora za još neke od perspektivnih natjecatelja.

 

ferata@ferata.hr
0997370409