mel

Luka Brčić: Jedina misija će mi biti rad za dobrobit Cetinske krajine!

Autor/ica
Objavljeno: 3 srpnja, 2020

Luka Brčić, kandidat na listi HDZ-a na mjestu broj 7 u IX. Izbornoj jedinici uputio je priopćenje povodom nadolazećih parlamentarnih izbora.

‘Poštovani!

U nedjelju nas očekuju parlamentarni izbori. Važan je to dan za sve jer svatko svojim glasom ili neizlaskom na izbore utječe na sudbinu sebe i svoje obitelji.

Vrijeme koje nam predstoji je neizvjesno i to nije prilika za nikakve političke pokuse i improvizacije – ovo je vrijeme za dokazane.

Ohrabruju nas uspješni pregovori s Europskom komisijom o participiranju RH u proračunu EU u idućem Programskom razdoblju  u iznosu od 20 milijardi eura za gospodarski oporavak naše Domovine. Lijepo je bilo čuti ovu vijest u Sinju od premijera Plenkovića,  a ohrabrujuće je bilo čuti i o kapitalnom projektu ‘Dalmatinska zagora’ u idućem mandatu sadašnje Vlade. Projekt je to koji u sebi sadrži revitalizaciju naše Cetinske krajine: infrastrukturno, gospodarski i društveno.

Kao dožupan nastojao sam da moj ured bude ured svih stanovnika SDŽ, a posebno stanovnika Cetinske krajine. Nikad mi nije bilo teško naći vremena za naše gradonačelnike, načelnike, ravnatelje škola, obrtnike, branitelje, voditelje mnogih udruga, studente, đake, umirovljenike… Na isti način ću kao saborski zastupnik zastupati vaše interese – jedina misija će mi biti rad za dobrobit Cetinske krajine, prostor  gdje živim i gdje ću ostati.

Drago mi je što su Programi koje smo podupirali na županijskoj razini i u programu HDZ-a:  pomoć mladim obiteljima u izgradnji i adaptaciji kuća, besplatni udžbenici, obnova i izgradnja škola i ambulanta, obvezni i besplatni vrtić od četvrte godine, povećanje broja i iznosa stipendija za studente i za učenike srednjih strukovnih  škola.

Moj san je kvalitetna, brza i sigurna cestovna  povezanost sa Splitom kako bismo doslovno postali predgrađe Splita, za konačno ostvarenje ovog  cilja nikada se neću umoriti!

Obećanja koja dajemo u izbornim kampanjama  mogu se ispuniti jedino ukoliko na demokratskim izborima dobijemo Vaše povjerenje! Zbog toga dragi moji Sinjani i Cetinjani birajte listu broj 10., listu HDZ a, a mene, dijete ovog kraja pod rednim brojem 7. Neću vas iznevjeriti!

Vaš Luka Brčić’

ferata@ferata.hr
0997370409