mel

Advent u Trilju

Autor/ica
Objavljeno: 30 studenoga, 2023
ADVENT U TRILJU

Tekst: TZ grada Trilja

U organizaciji Grada Trilja održat će se ‘Advent u Trilju’ u vremenskom periodu od 2.12.2023. do 6.01.2024. u gradskom parku Trilj. Ulice Trilja već poprimaju blagdanski šušur, a u posebno blagdansko ruho odjenut će se i gradski park Trilj gdje se postavlja klizalište, a u tijeku je i postavljanje adventskih kućica u kojima će svi posjetitelji moći kušati kobasice, uštipke, fritule i kuhano vino. Za najmlađe je Grad Trilj pripremio niz zanimljivih sadržaja od predstava do dolaska Djeda Božićnjaka na sam Badnjak, a za velike i male tu je i božićna utrka ‘Advent run Dalmatia’, te nezaobilazno uprizorenje Živih jaslica u Košutama, u organizaciji Župe Košute.

U ovogodišnjem blagdanskom ruhu gradskog parka, svu djecu očekuje posebna božićna priča i putovanje pisama prepunih dječjih želja upućenih Djedu Božićnjaku, a za cjelokupni izgled parka potrudila se Turistička zajednica grada Trilja.

U sklopu programa je i klizalište za sve uzraste koje će biti otvoreno svaki dan od 12 do 22 sata, a ulazak je svaki puni sat (zadnji ulazak u 21 sat). Ovim putem pozivamo sve u subotu 2.12.2023. s početkom u 17 sati na paljenje prve adventske svijeće koja simbolizira vjeru i nadu.

Radujemo se Vašem dolasku!

Detaljan program možete preuzeti OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409