Alkar danas na treningu u Splitu, dvorana u Sinju – zaključana!

Autor/ica
Objavljeno: 26 prosinca, 2020
Alkar u Splitu

U javnost se probila vijest kako košarkaši Alkara danas treniraju u Splitu, zbog nemogućnosti korištenja Gradske dvorane u Sinju. Kako i zašto, odlučili smo saznati…

Vrlo brzo je i na službenoj Facebook stranici Alkara ta vijest i potvrđena, pri čemu iz kluba nisu propustili zahvaliti se KK Splitu na ukazanoj pomoći u pripremama za nastavak prvenstva.

Kako doznajemo, Alkar je uputio zahtjev prema Zajednici sportskih udruga i voditeljici dvorane, ali stigla im je odbijenica koja je u obrazloženju imala neradni blagdan kao takav, po naputku ZSU-a.

Alkara u ponedjeljak igra u gostima protiv Gorice, a tri dana u nizu bez večernjih treninga u ovoj fazi i nakon već odrađene samoizolacije ipak bi bila previše pa se moralo naći brzo rješenje i ono je i nađeno na Gripama.

Prema spomenutoj odluci ZSU-a dvorana nije bila predviđena za treninge u subotu i nedjelju, ali na kraju se, nakon nove serije molbi, ipak pronašlo rješenje za barem nedjelju pa će Alkar sutra moći biti na svom parketu.

Već u srijedu Alkara očekuje i domaća utakmica protiv Splita, još jedna u nizu ranije otkazanih, stoga je i više nego jasno da bi više dana bez treninga bili osuđeni na propast.

U svakom slučaju prilično nevjerojatna i nepotrebna situacija za obje strane, jer eto splitska uredno radi za svoje sportaše, blagdanima usprkos.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh