Alkar domaćin Gorici, Rebić van stroja još tri tjedna

Autor/ica
Objavljeno: 8 siječnja, 2021
Alkar time out

Foto: AB Foto

Nastavak prvenstvenih obveza ovog vikenda čeka Alkara koji će biti domaćin vrlo jakoj Gorici…

Trebala je sinjska momčad igrati i u četvrtak protiv Cibone u Zagrebu, ali zbog pozitivnih na Covid-19 u redovima zagrebačke momčadi, taj dvoboj je odgođen i bit će odigran naknadno.

Subota zato donosi novog jakog suparnika, što Gorica sasvim sigurno jest. Dovoljno je i pogledati na prvenstvenu ljestvicu gdje momčad Josipa Sesara drži drugu poziciju sa svega tri poraza. Alkar je s druge strane na poziciji broj deset s omjerom od četiri pobjede i deset poraza.

Velika je šteta što u redovima Alkara neće biti vrlo dobrog Bruna Rebića koji je na posljednjoj utakmici protiv Splita obnovio ozljedu zadnje lože pa će, prema sadašnjim najavama, morati pauzirati još tri tjedna.

“Nažalost, nikako da se kompletiramo. Stalno imamo problema s ozljedama ili izostancima, ali to su stvari na koje ne možemo utjecati previše. Ipak, neće nas nikakvi izostanci pokolebati. Idemo jako, hrabro, srčano i požrtvovno na svaku loptu, dat ćemo sve od sebe i ako se ukaže prilika za iznenađenje, vjerujem da ćemo je znati iskoristiti.”, kazao je trener Alkara Damir Milačić u najavi ove utakmice.

Isti suparnici snage su odmjerili i prije desetak dana u Velikoj Gorici. Bio je to odgođeni susret iz ranijeg dijela prvenstva, odnosno šestog kola, u kojem je Gorica slavila 98:75. Za razliku od tog dvoboja, Alkar će biti jači za Nabu Echolsa.

Utakmica se igra u GSD Ivica Glavan Ićo s početkom u 19 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh