REMAX

Alkar gostuje kod Hermes Analitice u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 20 studenoga, 2020
Alkar sezona

Foto: AB Foto

Pred košarkašima Alkara utakmica je od iznimne važnosti. Gostovanje kod Hermes Analitice ključno je u ovom dijelu sezone, pogotovo nakon serije poraza i sve bližem dnu poretka…

Nikako da se sinjski prvoligaš pokrene, a svakim sljedećim porazom taj cilj čini se još težim. Zabok, Cibona, Vrijednosnice i Sonik iskoristili su svoju priliku na parketu u Sinju, dok je Škrljevo u međuvremenu slavilo u Rijeci. Ugurala se tu i pobjeda kontra Šibenke u produžetku te u prvom kolu protiv Dubrave, ali mršav je to učinak.

Negdje se domaći posrtaji moraju ispraviti, dakako, ako se želi izbjeći ono najgore, a najbolja prilika za takvo nešto je gostovanje kod Hermes Analitice, trenutno najlošije košarkaške družine u HT Premijer ligi.

“Motiv je izrazit, moramo pokazati više nego do sada i uvjeren san da će tako i biti. Moji igrači rade odlično, mlada smo momčad i plaćamo školu, ali u Zagreb idemo po pobjedu.”, kazao je u najavi susreta Damir Milačić

Alkar velikog izbora baš i nema, pobjeda u gostima nameće se kao imperativ, iako, imperativa su u zadnje vrijeme puna usta. Međutim, malo od toga koristi, ako igrači i stručni stožer sami ne shvate da moraju puno bolje nego do sada.

Ponovno će ključ biti u obrani koja je u dvoboju sa Sonikom jedan dio utakmice djelovala odlično, što je putokaz za dalje, ali ne “na momente”, nego u kontinuitetu dovoljnom za pobjedu. U suprotnom, dobar dojam neće vrijediti ništa, jer dojam neće osvojiti bodove, nego isključivo fanatizam kojim će se nadoknaditi eventualni propusti.

Sudar Hermes Analitice i Alkara na rasporedu je u subotu s početkom u 15 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh