Alkar i dalje muče ozljede, ali u Osijek se ide po pobjedu

Autor/ica
Objavljeno: 23 siječnja, 2021
Alkar sezona

Foto: AB Foto

Košarkaši Alkara u subotu su otputovali na najudaljenije gostovanje, ono u Osijeku, gdje će u nedjelju odigrati prvenstveni susret protiv Vrijednosnica…

Alkaru u posljednje vrijeme malo toga polazi za rukom. Nakon dva poraza od po svega jednog koša, bilo je i onih u kojima sinjska momčad nije imala objektivne šanse zaprijetiti uzimanjem bodova. Šest poraza skupilo se tako od sredine prosinca, uključujući i onaj u Kupu.

Po prekid negativnog niza sinjska je momčad krenula put Osijeka, a nije na odmet spomenuti kako i Vrijednosnice bilježe poražavajuće rezultate. Njihova četiri poraza zvuče nešto bolje od Alkarovih šest, ali dva od ta četiri ubilježili su protiv Furnira i Hermes Analitice.

“Ponovno smo ostali bez nekoliko igrača zbog ozljeda. Granić nije krenuo s nama, nastup Echolsa je jako upitan za predstojeći dvoboj, ali protiv toga nažalost ne možemo, stoga nam ne preostaje ništa nego se maksimalno potruditi da izvučemo najbolje od sebe i da pokušamo pobijediti. Pobjeda je uvijek cilj, tako i ovaj put.”, kratko je kazao trener Alkara Damir Milačić.

Uz spomenutu dvojicu, ne treba zaboraviti niti Rebića koji na parket neće još za barem dva tjedna. Dakle, trebat će Alkaru pravi mali podvig da u Slavoniji dođe do pobjede. No, predaje unaprijed nema.

Utakmica u Osijeku igra se s početkom u 17 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh