ALKARIC

Alkar u Dardi traži savršen start u sezonu

Autor/ica
Objavljeno: 18 listopada, 2013

milai i blaji

Pred košarkašima Alkara u subotu je nova prvenstvena obveza. Gostujuća utakmica protiv Vrijednosnica u Dardi predstavlja se kao veliki izazov, a unatoč vrlo dobroj utakmici u prvom kolu, među Sinjanima opreza ne manjka…

Pobjeda iz prvog kola sinjskim je košarkašima umnogome olakšala put u Dardu gdje će protiv domaćina tražiti novu pobjedu i potvrdu vrijednosti te dobrog rada u pripremnom razdoblju.

Darda je u prvom kolu uvjerljivo poražena u gostima kod Zaboka, a posebna boljka bila je kratka klupa i manjak kvalitetne rotacije, dok je s druge strane Alkar bio dominantan protiv Broda u svim segmentima igre, čime je raspirio maštu svojih navijača do maksimuma.

No, kako kaže trener Alkara Damir Milačić, domaćin je u svojoj dvorani sasvim druga momčad:

“Darda je ekipa koja je na svom parketu jako neugodna, koja neće biti ni sjena momčadi iz Zaboka i koju se mora jako respektirati ukoliko želite tražiti pozitivan rezultat.”

 

“Mi smo svjesni da smo dobro radili, da ima još toga što želimo popraviti, ali i to da se nikog ne bojimo te da u svaku utakmicu ulazimo s mišlju kako pobijediti. Vjerujem da uz pravi angažman možemo uzdignutih ruku napustiti parket”, dodao je Milačić.

Susret VROS Darde i Alkara na rasporedu je u subotu s početkom u 19 sati.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh