miro bulj
hdz

Alkar u Kupu Krešimira Ćosića domaćin Zadru

Autor/ica
Objavljeno: 14 siječnja, 2020
Alkar Cibona

Foto: Petar Malbaša

Alkar će u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića ugostiti Zadar koji je u tom dvoboju apsolutni favorit…

Prva je ovo u nizu tri teška ispita za Alkar koji još za vikend igra kod Cibone, a potom ponovno u srijedu dočekuje Zadar, samo ovaj put u okviru HT Premijer lige.

Momčad Damira Milačića u susret ulazi bez ikakvog imperativa, jer to je jedna od utakmica u kojoj praktički možete malo toga izgubiti, ali zato u eventualnom pozitivnom raspletu dobit je velika.

“Zadar je favorit, to nije sporno. Ali, bez obzira na tu činjenicu vjerujem da smo sposobni odigrati dobru utakmicu, da možemo gostima otežati posao i ostati dovoljno dugo u susretu pa da i sami pokušamo naći svoju priliku za eventualno iznenađenje.”, kazao je trener Alkara Damir Milačić.

Kako Kup često zna ponuditi neočekivane rasplete, Sinjani sigurno neće na teren izići s izvješenom bijelom zastavom. Na kraju krajeva, ovogodišnji Alkar igra dobru košarku, punu tempa i sigurno će biti silno motiviran da se u najboljem svjetlu predstavi protiv uglednog suparnika.

Zanimljivo će i ovog puta biti na tribinama gdje se uz Maligane očekuje i dolazak Tornada, a kad se spomenute dvije navijačke skupine nađu na istom mjestu, onda je vrhunska atmosfera zagarantirana. Bolje od ovog, kad su navijači u pitanju, jednostavno ne može.

Susret Alkara i Zadra na rasporedu je u srijedu od 19 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh